Sociala medier

Godmorgon. Förtillfället så sitter jag just nu på en lektion i skolan som handlar om sociala medier, perfekt att passa på och blogga tänkte jag då. Dagens lektion handlar om Twitter och hashtags vilket är ganska passande då jag skrev en liten tweet igår om just hashtags, haha roligt. 

Annars så får jag väll be lite om ursäkt för att det varit lite halvtorrt här på bloggen, men som ni vet så går jag just nu i skolan igen och med tanke på att jag är ensam hemma så måste jag lägga upp eftermiddagen lite annorlunda då jag får planera in middag och göra matlådor och så, sen är jag så himla trött så jag deckar i soffan. Men jag har några inlägg på gång i mitt huvud som jag ska skriva ner och göra dom tidsinställda så det kommer upp något här och inte är så torrt hela tiden.

För övrigt så händer det inte mycket mer än så, jag går i skolan på dagarna, nu har jag varit lite upptagen på eftermiddagarn och gjort lite ärenden och så, ikväll kommer min vän Madde och hälsar på mig och till helgen så ska julia sova hos mig så jag slipper vara heeelt själv hela veckan haha. Så jag har lite mysiga saker att se framför mig! Men nu får jag allt ta och återgå till lektionen, vilket betyder att jag ska fortsätta surfa runt på twitter. Kan ju passa på och säga att ni även kan följa mig där genom att antingen klicka HÄR! eller gå in under fliken Länkar -> Min twitter. 


Kram. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback