DAGENS OUTFIT


Idag går jag klädd i en vårig tunika från H&M ihop med converse och jeansjacka. 

Är just nu påväg till jobbet och vill bara önska er alla en bra dag i det underbara vädret. 

TODAYS DETAIL




SÖNDAGSGRILL I NÄSET


Hur underbart är det inte med denna värmen?? Dagen har spenderats med massor av sol vid vattnet, avslutar nu dagen med grillning hos mina kusiner i näset. 

UNDERBARA VÅRDAG

Hade det mycket trevligt inne i stan med Josse idag! Vi tog en fika i den härliga nästan sommarvärmen och pratade om allt som hänt sedan vi träffades senast, gick några varv på stan innan vi tog bussen tillsammans till Kungälv. Åkte hem till pappa och övningskörde ut till Marstrand, tyvärr så blåste det lite mer där ute men det var det värt för att få se havet. Vi åkte sedan hem och käkade lite jordgubbar innan jag övningskörde vidare hem. Nu är jag hemma och ska avsluta kvällen med soffhäng och några avsnitt av Grey's anatomy. Godnatt 


Havet och vackra Marstrand. 

GODMORGON

Vaknade precis av att alarmet ringde, öppnade ögonen och såg hur solen stråla in genom fönstret och fåglarna kvittra, kan man får ett bättre uppvaknande eller? 

Jag ska alldeles strax kliva upp och börja göra mig iordning för dagen, skall träffa Josse vid halv 1 och ta en fika, vilket kommer bli trevligt för jag har inte träffat henne på sjukt länge!! Efter det så får vi se vad som händer! :) 

Men nu är det dags för mig att gå in i duschen. Kram 





LEOPARD OCH THE BODY SHOP

Godkväll! Har äntligen kommit hem och landat i min säng, har verkligen varit full rulle hela dagen. Har haft att göra på jobbet idag, vilket är kul, så timmarna flög bara iväg. Direkt efter att jag hade slutat så tog jag bussen till Kungälv eftersom Goopy och The body shop hade någon shoping kväll där. Vann en himla fin tygpåse i leopardmönster som ni kan se på bild nedan, köpte även en ny dagcreme som skall vara bra för fet hy, blir jämt så himla oljig, så jag hoppas att den är bra, får provas imorgon bitti efter jag duschat. 

 

UNDERBARA VÄSTKUSTEN

Startade dagen med en tur ut till havet eftersom min bror ville bada, var där en liten stund. Vid 15 kom Liisa och hämtade mig och min bror för övningskörning och det gick riktigt bra denna gången. Nu är vi hemma hos pappa för födelsedagsmiddag. Kram 




PÅSKHELG OCH LÅNGLEDIGT

Långledigheten börjar snart lida mot sitt slut, men åh vad jag har njutit av det och vad jag ska njuta av de, det sista som är kvar. 

I fredags tog jag det lugnt med en skön sovmorgon och sedan en kvällsfika med Sathina. Igår stod jobb på schemat mellan 11-14:15, på kvällen blev det påskmiddag hemma innan jag drog vidare på party hos mina fina vänner vid SKF. Idag är en lugn dag på balkongen som står på schemat, är trött och vill bara ta det lugnt. Madde kommer hit om en liten stund, min älskade nuttis som jag inte träffat på huuur länge som helst. Vi ska äta pizza och prata och bara mysa, ska ge henne all kärlek och uppskattning jag har i mig! 

Hoppas ni alla har en underbar dag i solen och njuter av den sköna ledigheten. Kram 


Två bilder från igår på mina pärlor hihi

JUST NU: I MINA HÖRLURAR

 

DREAMCATCHER

 
Min underbara och fina drömfångare. Tyckte den blev så vacker i det ljuset. 
 

SKÄRTORSDAG

Nu är dagen här som säkert fler än jag längtat efter, det är torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka och framför sig har man en låång helg. Okej, jag ska in och jobba några timmar på lördag mellan 11-14 men ser inte det som en biggie, kommer fortfarande ha massor med sovmorgon och sköna dagar. Detta ska firas ikväll ihop med min sköna säng och en film, kan ju inte bli bättre. Kram 




BRA START PÅ DAGEN


Efter en god och bra frukost så är jag redo för dagens jobb. Jag hoppas ni alla får en bra dag! Kram 

DONT FORGET TO SMILE

Det är måndag, dagen då alla brukar vara nedstämda och otaggade på en ny vecka och för att den härliga helgen är över. Jag själv känner mig ändå ganska taggad idag, det är fint väder och solen skiner, det är snälla kunder i butiken och när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum vårfräsht ned en ny kudde som jag köpte igår på IKEA och rena lakan. Dessutom så är det kort arbetsvecka och långhelg med påskledigt, så jag kan inte göra annat än och le. Det tycker jag att ni också borde göra. Kram 





NY FÖRÄLSKELSE

Asså idag gjorde jag en riktigt "sandra-i-ett-nötskal" grej.. Efter praktiken så mötte jag upp mormor på backaplan, planen var att vi skulle åka till jysk och kolla på ett sängbord som jag hade sett i deras reklamblad som vi fick hem häromdagen, iallafall så mötte jag upp mormor, vid tog bilen till jysk och vad får inte jag syn på direkt när vi går in i butiken då, jo en suuuuper fin spegel, känder verkligen direkt att jag bara ville ha den, men tänkte ändå att nej, jag är här för sängbordet, så vi gick bort och kolla på det, som visade sig inte alls vara som jag hade tänkt mig, och jag kan ju inte sluta tänka på den underbara spegeln som jag hade sett lite tidigare, så utan att blinka, var spegeln min. Och asså jag är så himla nöjd!! Har jätte länge velat ha en stor och riktig spegel och när jag säger att den bara kostade 350:- istället för 699:- så förstår ni kanske varför jag köpte den? asså SÅÅÅ värt. Men, så typiskt mig, haha! Jag åkte till jysk för att ev köpa ett sängbord, men åkte där ifrån med en spegel istället, haha. 

En sneakpeak på hur spegeln ser ut, bättre bilder får ni en annan dag. Puss 
 

#SELFIE

Godkväll på er! Hoppas ni har haft en bra dag? Börjar bli så trött på detta vädret nu och längtar redan tillbaka till den härliga solen, men vem gör inte det? Ända gången jag verkligen njöt av regnet var igår när jag vaknade för tidigt och hörde hur det ösregna mot rutan, då kan regnet vara mysigt, men inte sedan när man ska ut och gå till jobbet. Men, orka klaga, det är sverige vi lever i, så vad förväntar man sig? 

Men vad händer då? jo, det inte så mycket tyvärr, jobbar och sliter. Eller praktiserar rättare sagt Är där varje dag mellan 11-18 så jag har en god sovmorgon varje morgon och ingen fritid efter jobbet, då är jag så trött så jag åker alltid hem, käkar och lägger mig, så roligt ser mina dagar ut, därför har jag inte heller någon större lust att uppdatera, eftersom det inte händer så mycket saker. Men jag lever och jag har väldigt ont i fötterna haha. 

Har precis lagt mig i världens underbaraste säng, tänkte läsa lite bloggar oså, sen ska jag kolla på serien "när liver vänder" innan jag slocknar för denna dagen. Godnatt 

Varför inte ta en selfie innan man lägger sig? haha ;) 
 
 

FÖDELSEDAGSPRESENT

I lördags när jag träffade Julia så fick jag min försenade födelsedagspresent av henne, fick två jätte fina handmålade vinglas och detta underbara halsband som är på bild ovanför. Jag är helt kär i det och tycker det är super fint. Halsband är verkligen något jag tycker om att ha på mig, och då är det kul att ha lite olika att välja mellan.

 
 
 

GODMORGON

Nu är det söndag, sista dagen på denna veckan och imorgon inleder vi en ny vecka. Jag har nyss ätit en god frukost efter en skön nattsömn, sååå väl behövligt!! och nu har jag landat i soffan med datorn. Har ju knappt varit inne på datorn denna vecka då jag har jobbat och gjort lite annat, vilket självklart kommer före. 

Men idag är en lugn dag. Sedan blir det middag hos mormor och eventuellt ett besök till IKEA. Bra söndag. 

Förra helgen tog jag en snabb sväng till ikea för att köpa ytterligare ett par nya gardiner, mitt fönster är så stort så jag tänkte att man kunde göra det mindre genom att sätta en gardinlängd i mitten av fönstret, vilket jag tycker blev riktigt bra! 

 
 

LÅNG NATT OCH EN GOD LUNCH-FIKA

Godkväll på er! Äntligen ligger jag i min egna säng och skall strax få sova. Min Fredag tillbringades först på praktiken mellan 11-16 efter det tog jag mig en sväng på stan, hadlade mat med mamma och åkte sedan till Kungälv för att träffa Sofia. Vi tog det lugnt hemma hos henne, käkade lite och gjorde iordning oss, sedan gick vi bort till Tribeca för att dricka lite öl och bara ta det lugnt, dock blev det väll mycket senare än "planerat", vi träffade på två trevliga killar och körde efterfest hos den ena, kl 09:15 satt jag på bussen hem igen utan att ha sovit en blund inatt. Och eftersom jag skulle vidare och träffa Julia, så blev det ingen vila för mig, utan dirket hem för att käka frukost och duscha. Väl när jag mötte upp henne så började de regna, så eftermiddagen spenderades på Espresso House med en riktigt lyxig lunch och fika. 

Jag kom hem igen vid kl 18 helt utmattad och trött, vilket inte va så konstigt eftersom jag då inte hade sovit på 32 timmar. Tog mig en powernap på 2h för att orka med och vara vaken nu på kvällen, men nu är det faktiskt dags att sova på riktigt, imorgon väntar en låååååång sovmorgon. Godnatt!

 

DRÖM FRUKOST

Godmorgon! Vaknade innan klockan ringde imorse, pigg och utvilad, så istället för att ligga kvar i sängen och dra mig så gick jag upp och gjorde en liten lyx frukost, kunde inte blivit en bättre morgon. 

Nu är jag påväg till praktiken, hoppas ni får en kanon dag. Kram! 


AUSTIN BUTLER

För någon vecka sedan så berättade jag ju att jag kollar på en serie som heter The Carrie Diaries (som tyvärr är slut nu) där denna otroligt snygga kille är med. Asså ja, jag är förälskad. Kan vara för att jag tycker han är underbar i serien, sen så är han snygg med ju, asså ååhhhh.