T.G.I FRIDAY

Veckan har lidit mot sitt slut och det är äntligen Fredag. Tycker veckan bara rusat förbi, men det är väll skönt. Har inte gjort så mycket i veckan mer än att vara i skolan, sedan tagit det lugnt hemma. Har tvättat och lite sådana nödvändigheter. Igår åkte jag spontant in till stan vid 21 och spenderade natten med D, vilket var något av den mysigaste kvällen/natten på länge (även fast jag inte sov många sekunder). Och eftersom det inte riktigt var planerat att jag skulle sova där, så hade jag inte heller några grejer med mig, så det var inte lika mysigt att lämna sängen kl 6 imorse för att åka hem och fixa sig för skolan snabbt innan man skulle tillbaka till stan igen, men det var de värt, för att få sova med honom.

Ikväll så skall jag hem till bestie för att kolla på Let's dance och ta det lugnt, men innan jag åker dit så tänkte jag faktiskt sova lite middag, är somsagt helt slut eftersom jag knappt sovit något inatt, så skall ta ikapp det nu så jag inte somnar hemma hos Madde sedan. Hoppas ni får en festlig eller mysigt fredag. Kram 

Gammal bild, men glad ändå hihi
 
 

BÄTTRE UPPDATERING?

Jag vet inte om ni har lagt märke till det, men är inte uppdateringen både bättre och roligare nu? Det tycker iaf jag! Det är nämligen så att jag lånat min fars systemkamera och kan nu äntligen ta bättre bilder till bloggen. Visst är jag ingen mäster fotograf men auto inställningen funkar ju helt ok, eller vad säger ni? Dessutom så tycker jag själv att det är mycket roligare att uppdatera er när jag har fina bilder att lägga upp ihop med inlägget. Funderar faktiskt själv på att någon gång investera mig i en systemkamera, dock är jag så himla dålig på det där, för det är klart att jag vill ha en bra kamera, samtidigt som jag känner att jag inte vill lägga flera tusen kronor på en pryl där jag inte ens vet hälften om hur den fungerar, förstår ni hur jag tänker? - Men jag får grunna vidare på det där helt enkelt, det är ju tur att man har en far som är duktig inom det ämnet! 

Jag hoppas iaf att ni tycker det är roligare att läsa min blogg nu, och har ni synpunker eller önskemål på uppdatering, så är det bara att kommentera. Kram 

Kameran som jag använder mig av är en Nikon D80
 

ADMIRAL P - KALLENAVN

 
En riktigt skön låt som spelas på min spotify just nu, har du missat att lyssna på den så gör det! Kram 

TORSDAGENS OUTFIT


Byxor - Gina Tricot / Tröja - Gina Tricot / Skinnjacka - Lindex / Klocka - Guldfynd by o.n.e
 

YANKEE CANDLE

Något som jag länge velat ha är ett Yenkee candle doftljus med doften pink sands, så för någon vecka sedan så gick jag faktiskt och köpte mig ett litet ljus och jag är heeelt såld. Som många av mina vänner vet så har jag alltid tyckt om doftljus, men faktum är att jag tycker aldrig att dem har luktat något mer än när man verkligen stoppar upp ljuset vid näsan och luktar haha, men Yankee candle, asså dem må vara ganska dyra men åh vad värt pengarna. För den doften som jag känner när jag luktar nära på ljuset känner jag även när jag sitter en bit ifrån och ljuset är tänt, och det är väll så det skall vara? - Det tycker jag iaf. Så har ni funderat och verkligen varit osäkra på om det är värt eller inte, så kan jag bara säga att det är det, och ni borde verkligen prova. Unna er det. Lite "lyx" i vardagen förtjänar alla emellan åt! Sen får jag inte glömma och säga att brinntiden är jätte lång och bra, det är verkligen inget ljus som brinner ut med en gång, som också många andra lite billigare ljus gör. Det enda negativt med Yankee candle är att dem säljs på så få ställen, men nästa gång jag springer på ett, så skall jag köpa mig en till fast en större storlek. Kalas bra! 

 

DANIELS JOJK


Detta var något av det finaste jag har hört. Sitter här med gåshud och tårar i ögonen. Visste inte alls att jojk kunde vara så mäktigt. 
 

PYJAMASBYXOR

Efter skolan idag så tog jag mig en liten sväng igenom nordstan och kollade lite, det är ju ändå löning idag, så tänkte att någonting borde jag väll hitta. Dock hade jag väll min vanliga otur, som jag nog inte är ensam om att känna, för visst är det så att när man har pengar så hittar man absolut ingenting och när man inte har pengar så hittar man massvis med saker man vill ha? Så är det för mig iaf, och så har det varit ett bra tag. Jag gick iaf in på Lindex och kollade lite, hittade ingenting och var precis påväg att vända och gå när jag kom på att jag någon vecka innan min födelsedag hade sett ett par pyjamasbyxor där, så jag åkte upp för att kolla - och hittade dom! Perfekt tunt material och suuuper gosiga. Snacka om att jag kommer bo i dessa varje gång jag trallar runt här hemma. woohoo

 


Vad tycker ni om min nya design föresten? Är inte helt klar än, men i princip! 
 

OUTFIT


Byxor - Gina tricot / Tröja - Gina tricot / Skinnjacka (NY!!) - Lindex / Klocka & berlockarmband - Guldfynd
 

Skönhetssömn

Godkväll på er! Helgen är slut och en ny vecka har precis börjat. Det är måndag idag men för mig så känns det verkligen som en söndag. Som ni förstått så har denna helgen varit fylld med kalasigheter för mig och min bror, i Lördags var vi hemma hos mamma och firade med släkten på den sidan och igår (söndags) så var vi hemma hos pappa och firade med släkten där. Allting har varit kanon och jag är jätte nöjd med allting som jag har fått. Efter att alla gäster hade åkt igår så stannade jag kvar och sov hos pappa, skulle ändå till tandläkaren idag i kungälv så det fanns verkligen ingen mening med att åka hem, dock blev tandläkaren inställt idag (som alltid, blir såå trött!!) och eftersom jag redan hade sjukanmält mig till skolan så var det ingen idé att åka till skolan så istället stannade jag kvar hos pappa hela dagen, vi tog en sväng till Stenungstorg och sedan åt vi tacos tillsammans innan jag åkte hem. - Nu förstår ni varför det känns som att det är söndag idag istället ;) 

Men somsagt, så har jag haft det super trevligt med kalasande, underbar släkt och bio med mina pärlor. Så nu ska det bli riktigt skönt att somna till en film och ladda om för att gå till skolan imorgon. Sov gott.


Finns ingen risk att jag drömmer hemska mardrömmar när jag har min fina drömfångare ovanför mitt huvud.
 
 

Just nu

Kalaset var trevligt och jag fick massor med fina saker, är såå nöjd!! Och nu är jag på bio med kusin vitamin och syster yster, himla mysigt. Snart börjar filmen så nu ska jag dregla min blöt till Joel Kinnaman 😊 puss! 

GRATTIS LILLEBROR

Grattis på födelsedagen älskade lillebror! Hela 15 år redan, men för mig kommer du alltid att vara 10 haha. 
Jag älskar dig! ♥

Nu är det kalas som gäller för både mig och min bror, så det blir mys med släkten och mina fina kusiner idag. Imorgon skall vi hem till pappa för ytterligare ett kalas för oss. En bra helg asså, med mycket presenter. Kram
 

Sex and the city

Godkväll! Det är torsdag och veckan börjar leda mot sitt slut, en dag kvar innan helg. Denna helgen kommer det vara fullt upp här hemma, min lillebror fyller år på Lördag så då skall vi ha släktkalas för han och mig, och på Söndag så är det släktkalas igen fast hos pappa. Imorgon kommer även min syster hit och jag ska eventuellt träffa D. Så ja, det blir en riktig kalas helg kan man säga :) 

Annars så händer det inte så mycket, jag är i skolan varje dag och sedan tar det lugnt hemma. Och precis så har det varit idag med! Jag har precis gjort mig iordning för natten och lagt mig i sängen och tänkte nu sätta på Sex and the city innan jag ska sova. Godnatt! 

 

Käreksbakelse

Igår när jag och Thomas var på coop och skulle handla potatissallad till min lunch så hittade vi dessa små bakelser liggandes helt ensamma, och eftersom jag hade namnsdag igår så var det ju självklart att vi skulle köpa dom. Huuuur goda som helst! och sååå bra med lite kärlek i vardagen haha.

Drömmen - Kalle Gracias

Måste bara tipsa om denna låten som spelas om och om igen på min spotify just nu! 

Födelsedagsfirande

Nu har jag äntligen vaknat till liv och kommit tillbaka till verkligheten efter en helt magisk helg. Jag fyllde alltså 20 i lördags, var på systemet för första gången, hade världens underbaraste vänner hemma hos mig på krök och festade sedan sönder på Gretas. Dagen/eftermiddagen/kvällen kunde inte ha blivit bättre och jag är så tacksam över att jag har sådana fantastiska vänner! Julia var min sovkompis natten till igår, vi sov totalt 11 timmar, städade och degade lite till innan hon åkte hem. Då blev det en given bakis-pizza för min del innan jag gick tillbaka till sängen och slocknade för natten sådär runt halv 11. 

Men i alla fall, återigen TACK kära vänner för att ni gjorde Lördagen såpass lyckad! Ni är guld. Puss 

 Världens bästa kompis.

20år!!

Äntligen är dagen här som jag väntat på super länge!! Blev väckt med frukost och fina presenter på sängen imorsen, sen kom Madde och hämtade mig så åkte vi till systemet, asså vilken känsla haha! Dock så blev jag fett chockad, för han i kassan leggade mig inte ens vilket var en liten besvikelse haha :o men nu kommer Madde snart hit så ska vi fixa oss och göra det fint här hemma, sen kommer resten av mina vänner vid 18 tiden, men jag hoppas ni alla får en bra dag, för det kommer VERKLIGEN jag ha! Puss 

 
 
 

Alla ♥dag

Godmorgon! idag är det den 14e februari, alla hjärtansdag och en dag kvar till min födelsedag. Idag är jag ledig vilket betydde sovmorgon och sova tills jag vaknar. Sov dock inte jätte länge, utan vaknade någon gång runt 10, öppnade fönstret och låg kvar under tecket till 11, såå skönt. Känslan av att inte behöva stressa sig upp utan bara ligga kvar och dra sig nästan hur länge man vill, är ju drömmen. Jag har dessutom vaknat upp för sista gången som tonåring, märklig kännsla,eller? nej men det känns faktiskt sjuk att jag fyller 20 imorgon, och att en helt ny värld öppnar sig, sen tror jag att det känns större idag än vad det egentligen är, men jag blir iaf vuxen haha. 

Idag skall jag umgås med min vän madde, vad vi ska göra är väll inte helt klart, men det lutar åt en fika i Haga. Synd bara att Sverige levererar detta äckliga väder. För nu vill jag ha SOL! 

 

Victoria's Secret

Som ni kanske vet så fyller jag år på Lördag (om ni har missat det, så vet ni det nu haha) och eftersom min syster inte är här då, så fick jag min present av henne igår kväll. Jag hade berättat för henne huur mycket jag ville ha en VS boddy lotion, och tror ni inte jag fick det? asså åhh, världens bästa syster!! ♥ 

åh, sååå gott doftar den!!
 

Bedroom inspiration

Untitled #2
 
Untitled #2 by sandrayvonne featuring Laura Ashley
 

Söndagsmyskoja ♥

Alla barnen är hos oss denna helgen, så varför inte avsluta helgen med en mysig söndagskoja? 

Lördagsmys

Idag är det lördag men känns i stort sett som söndag tycker jag. Dagen har varit regning, grå och ganska seg. Duschade och gjorde mig iordning förut för att åka till backaplan och möta upp mormor, gick och kollade lite i affärer, sen tog vi bilen och handlade och åkte sedan hem till henne och gjorde middag, lax & potatis, mmmhh, godaste som finns typ. Sen har jag för första gången spelat på hästar haha, mormor hade tippat och var tvungen att duscha så jag fick sitta och bevaka hästarna för henne, men tyvärr så blev det ingen vinst. Hon körde mig sedan hem och nu ligger jag i sängen och har precis kollat klart på melodifestivalen, små kollar lite på QX galan enbart för att se Kevin, men ska nog ganska snart sova :)

 
 
 

Sleeping beauty

Nu börjar klockan bli mycket och det är dags för mig att sova. Finner ingen anledning till att hålla mig vaken mer, egentligen så borde jag lagt mig för någon timma sedan, för nu är jag vaken "bara-för-att" haha. 

Har bara tagit det lugnt ikväll, ätit tacos, kollat på tv, gjort lite olika kollage hit till bloggen, läst andra bloggar, uppdaterat min tumblr och ätit lite godis. Imorgon vet jag inte vad som händer, är super sugen på att gå på bio men det är ingen som nappar på det, så vi får se vad som händer imon! Sova uuut ska jag göra iallafall! Godnatt :) 

 
 

Spring outfit inspiration

Untitled #1
 
Untitled #1 by sandrayvonne featuring an infinity scarf

 Gjorde ett kollage med en skön vår outfit i den svart/grå/vita stilen med en färgklick av rosa urbanears. Ungefär såhär kommer jag se ut i vår med en slapp tunika, leggings och min nya skinnjacka.
Klicka på bilden för att se vart sakerna är ifrån :) 

Godmorgon

Sitter ATM i skolan och har jobbsök, jätte lätt att söka jobb när arbetsförmedlingens hemsida krånglar. Dessutom så är marknaden så jävla svår, så det finns inte ens några intressanta jobb. Jaja nog om det. Fick skjuts av mamma in till stan idag, som ändå skulle till centralen för att åka vidare till stockholm, riktigt skönt att slippa åka den knökfulla bussen asså. Dock har jag märkt att jag är oerhört trött på morgonen, och då lägger jag mig ändå inte SÅ sent. Snoozar bort hela min tid jag har på morgonen och får verkligen kasta i mig frukosten och slänga på mig kläderna för att sedan springa till bussen. Hur kan man vara så trött? Och varje morgon ser verkligen ut så. Känner att jag måste hitta något som verkligen kan göra mig motiverad till att gå upp på morgonen, något som jag kan se fram emot. För att vara arbretslös tar faktiskt på krafterna, man tröttnar. Man blir typ utmattad av att inte göra något, eller iallafall göra något kul, något som stimulerar en.

Nä, nu måste jag ringa arbetsförmedlingen ang min aktivitetsrapport, sen får vi se om det är något annat samtal som nappar. Hoppas ni får en bra dag, och godmorgon på er!


Wanties








nya gosiga duschcremer, en större och mysigare säng, en sovkompis, sommar-semester-vila, 20års dag, kläder.

5 Things about me

Jag fyller snart 20 år!! 

Jag är väldigt lat och skjuter väldigt lätt upp saker som jag egentligen borde ta tag i direkt.

Jag älskar att ligga i sängen, mysa och kolla på film, helst med sällskap. 

Serier är mitt liv, gör typ ingenting annat än att kollar på serier, förutom när jag är med mina vänner haha
.
Jag skall snart tatuera mig igen, måste bara var helt säker på mitt motiv och få tummen ur och boka en tid!!
(Lugn mormor, det är en liten tatuering)

 
 

En natt att minnas



Sveriges bästa duo gjorde kvällen helt magisk igår på Trädgårn. 
Lyckoruset i min kropp var total. Bästa kvällen på länge. Oförglömligt. PUSS!