LÖRDAGS FRUKOST

Godmorgon på er kompisar, eller kanske skall säga god förmiddag med tanke på att klockan är efter 13. I vilket fall som helst, så vaknade jag för ca 1 timma sedan och har nu förflyttat mig till min soffan med en väldigt god frukost och ett avsnitt Grey's Anatomy, så för mig är det fortfarande morgon. 

 
Nu tänkte jag avnjuta denna goda och bra start på dagen, så får vi se vad som händer idag, men det blir nog ganska lugnt! Kram 

SÖMNLÖSA NÄTTER

Jag sover alldeles för dåligt nu för tiden, jag vet verkligen inte vad som har hänt, för flera dagar i rad nu har det hänt att jag varit jätte seg på dagen, inte orkat göra någonting och bara legat död i soffan och sedan på kvällen så har all energi kommit och jag varken vill eller kan lägga mig, för då finns det jätte mycket roligt att göra. Som ni tex ser så har jag ikväll roat mig med att göra en ny header då den andra var tillfällig och sjukt opersonlig, jag har även plockat iordning på mitt rum, förberett min väska för imorgon och lite så! - så nu måste jag verkligen sova. Godnatt 




I MINA HÖRLURAR


En låt som jag verkligen har fastnat för det senaste är Heart to heart med James Blunt,
har ni inte hört den, då borde ni verkligen lyssna. Kram
 

NYTT - LEOPARDMÖNSTRAT


Dessa underbara leopardmönstrade skor blev mitt absoluta fynd igår, egentligen inga skor som jag behövde alls, men jag kunde verkligen inte motstå dom, och så kul med lite mönster också. Helt kär. 

 

 
 

EN TANKE TILL FÖRBÄTTRING

Så ja, jag vet att det har varit väldigt tomt här på senaste tiden, men, jag har verkligen haft fullt upp i 3 veckor med skola på förmiddagarna och jobb på kvällarna, så jag har knappt varit hemma, och när jag väl varit det så har jag bara slängt mig på soffan och kollat ett avsnitt av greys innan jag lag mig och somnat, så så mycket roligare än så har det tyvärr inte varit. Men nu så är jag påväg tillbaka, det har lugnat ner sig med jobbet på SIFO, men på onsdag börjar jag ett nytt jobb, men mer om det då. - iaf så har jag shoppat en del fina saker det senaste, som jag tänkte kan vara kul att visa upp för er, så jag ska försöka fixa inlägg med det antingen imorgon eller på tisdag, för det är riktiga kap. Sen så bytte även jag och min bror rum för snart en månadsedan, och det blev riktigt jävla bra, så det skall ni också få ta del av. Men nu tänkte jag se klart på greys anatomy innan jag ska lägga mig, måste ladda upp för en ny vecka, med nya utmaningar. Godnatt! 
 
 
Har kommit på ett knep för att hålla mitt hår fräschare, nämligen genom att göra en fläta varje kväll innan jag lägger mig, ikväll testade jag en lite slarvigare fläta för att se hur det blev, vill nämligen kunna ha en "snyggt" slarvig fläta till vardags, och jag tycker att den här blev helt ok. 

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

I fredags var det midsommar och den dagen spenderades på bästa sett - först en lång och väl förtjänt sovmorgon sedan världens godaste middag hos Madde med ett gäng fina människor. Vi åt verkligen super god mat och roade oss med roliga lekar och lite nostalgi prat. 

Vaknade upp hos Madde igår med Madde, Johannes och Jesper, vi startade dagen med att beställa online pizza innan mormor kom och hämtade mig - det var nämligen dags att åka till akuten. Men ni kan vara lugna, det var inget jätte allvarligt. Det var bara jag som hade varit jätte smart och hoppat studsmatta kvällen innan och på något sett lyckats skada knät så att jag inte kunde sträcka ut det, eller gå ordentligt. Efter att ha spenderat typ 7h på akuten, så fick jag äntligen åka hem, utan att riktigt veta vad som hade hänt. Men jag mår bättre idag iaf, och jag tror att om några dagar så kommer knät vara som vanligt igen! Men höjdpunkten på gårdagen var absolut att få komma hem till min säng och mitt hem, för ni anar inte hur slut jag var igår efter all väntan och smärta, sov verkligen såå skönt inatt. 



Två bilder från i fredags. 


TATUERING

Igår hade jag en tid bokad hos Gothenburg Tattoo för att göra min andra tatuering, en G-klav som min vänn Sofia har målat, och jag blev verkligen sååå jävla nöjd! Känns så skönt att äntligen ha gjort den, så länge som jag gått och tänkt att jag ska göra den och det inte blivit av, så det är väldigt skönt faktiskt!




GRATTIS TILL STUDENTEN


Igår så var det min kusins tur att ta studenten vilket betydde studentfirandet hela dagen och kvällen. Det började med utspring vid operan, följt av studentmottagning i näset. Men förstår ni vilken nostalgi detta var för mig? Att det redan är ett år sedan jag stod där och tog studenten själv, det är ju helt sjukt vad tiden bara flyger förbi! 
Men jag hade en bra dag i den härliga (nästan äckliga) värmen. Men nu ska det bli skönt med en kväll hemma, känns som att jag inte fått sova ordentligt sedan någon gång i förra veckan, så idag ska jag ta det lugnt och lägga mig tidigt, - sen får vi ju se hur det går? 

LAZY SUNDAY

Idag har jag inte gjort många knop, jag har verkligen bara legat i soffan hela dagen och kollat på Greys Anatomy och varit en aning bakis, vilket inte var igår som man var det, men det är ju gött. Dessutom så har jag längtat efter en sådan här dag länge nu, bara ligga i soffan hela dagen, äta pizza och inte röra sig ur fläcken. Nu ska jag kolla på två avsnitt till innan jag lägger mig, måste ladda upp inför imorgon då jag börjar på folkhögskola. Godnatt 

 

BRÖLLOP

Nu är dagen kommen då min kusin ska gifta sig, det är tio minuter kvar och jag sitter just nu kyrkan och väntar på att sermonin skall börja. Hoppas ni får en bra dag. Puss 

 



TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Goddag på er! Nu är jag hemma igen och en ny vecka har börjat (woho). Har haft så sjukt kul denna helgen så det är inte sant, och det var sååå skönt att komma iväg lite. Känner mig helt varm i själen efter detta, för jag har träffat så många människor som jag inte sett på evigheter, så detta kommer jag leva gott på ett tag. 
Sen måste jag säga att jönköping är hur fint som helst, och det enda vi gjort var att njuta av vädret, den sköna sängen på hotellet och en riktigt kall cider i solen, då kan det inte bli mycket bättre. 

Idag är det måndag och en ny vecka har startat, antagligen min sista vecka på medborgarskolan. Har precis kommit hem, tagit av mig alla kläder och slängt mig på soffan med vidöppna fönster, svettas verkligen ihjäl. Tänkte ligga här en liten stund innan jag ska hoppa in i duschen. Roligare än så blir det inte haha! 

Tog en riktig go-fika i solen förut tillsammans med Sathina och Sebastian, asså DRÖÖÖM!