behöver inte säga något annat

 

Årets bästa julklappar

Julen har iår tyvärr inte varit sådär jätte bra, men det är sånt som händer ibland. Jag är bara glad att den i stort sett är över. Dock så fick jag några riktigt bra grejer som jag hade önskat mig, - Urbanears hörlurar, Petter Alexis 16 Rader och en dator. Eller, jag fick bidrag till att köpa datorn haha, men anyway. Jag är nöjd. Fick det jag önskade mig mest plus lite andra fina saker. Hoppas iallafall att ni andra hade en bra jul! :) 
 

inspiration

Hittade denna bilden på min tumblr och kände hur jag smalt innombords. Vill verkligen också ha en sådan gosig och fluffig säng, stora kuddar och täcken. - Jag fick faktiskt ett presentkort på IKEA så jag ska allt ta mig dit och kolla ut lite nya kuddar, en ny gardinstånd och lite så. Jag känner hela tiden att mitt rum bara blir bättre och bättre men jag blir inte helt nöjd ändå asså! haha - Och JA! mina vänner och familj är ganska trötta på mig att jag bara håller på hela tiden, men så är det. Jag är beroende på något sett. 
 

tbt - balen 2013

 
Ligger och kollar igenom lite bilder på min hårddisk och för över till datorn - och lyckas hitta dessa två bilder från balen i Maj. Jag kan inte göra annat än att längta tillbaka, herregud vad roligt det var!!

what you call love.

 
 

Godmorgon

Idag är det lördag och jag vaknade för cirkus en timma sedan, har verkligen bara gått och dragit mig lite, vilket är hur skönt som helst. Måste även erkänna att det är gött att få vara ledig lite. Tänkte snart ta tag i mitt liv lite, måste ringa en vän till familjen som får hjälpa mig att fixa virusskydd på datorn, känns liksom så himla osäkert att surfa runt utan skydd. Sedan skall jag hoppa in i duschen och bege mig vidare till stan. Min älskade väska gick nämligen sönder igår så jag är i ett akut behov av en ny!! Ska se om det finns någon som vill följa med mig :) Vad som händer ikväll är väldigt oklart, antingen hänger jag själv här hemma, med min nya dator och någon film - vilket hade varit väldigt mysigt. Eller så hittar jag på något, vi får se helt enkelt! :) 

Igår var det jobb som stod på schemat mellan 14-19:30 direkt efter det så mötte Julia upp mig och vi gick till bryggeriet och käkade en mycket god fläskfilé. Med tanke på att det var så himla dåligt väder och inte fanns så mycket att göra, så bestämde vi oss för att gå på bio och se Återträffen - vilket var den SÄMSTA filmen jag någonsin sett. Så jag rekomenderar er till att INTE se den haha. Jag hade i vilket fall hur trevligt som helst, som det alltid är med julia, trots den dåliga filmen. Ett gott skratt fick vi oss efteråt iallafall :) 

Men nu rullar tiden iväg och det är dags att ta tag i mitt. Hoppas ni får en bra dag. Puss 

Provade min nya cam och lyckades ta en oerhört charmig bild. Godmorgon.
 
 

Äntligen tillbaka igen

Godkväll på er! Förlåt för det långa uppehållet som varit i några veckor nu, men det är så att min dator har lagt av heeelt vilket har lett till att jag inte kunnat blogga någonting. Har ju både surfplattan och mobil men hade jag uppdaterat er där ifrån så hade inläggen tyvärr bara blivit kassa. Men nu är det så att kl 9 imorse befann jag mig på Elgigantens mellandagsrea och fick köpt mig en ny liten bebis haha. Så nu är jag tillbaka - och kan uppdatera er på riktigt igen. Ni fattar inte den underbara känslan av att äntligen få ha en bärbar dator igen. ÅH. lycka. Men nu är det så att jag måste faktiskt sova, skall upp tidigt imorgon för att jobba innan jag skall på annandagsmiddag hos min mormor. Men jag hoppas ni haft en mysig jul och får en bra dag imorgon. Så hörs vi snart igen. Godnatt! 

 

Mys söndag

Idag är det söndag och andra advent, förstår ni hur snabbt tiden går? Jag börjar få lite smått panik, för jag har inte köpt en ända julklapp än och jobbar hur mycket som helst veckan innan jul. Dock har jag inte så mycket jobb på schemat veckan som kommer, så ska verkligen göra upp en plan och fått köpt allting, eller det mesta. Anyway, så är det söndag idag och det har verkligen snöat på under natten, dock verkar det som att det regnar just nu? Jag ligger i vilket fall som helst inne i mitt rum med levande ljus och har OC marathon, kan inte komma på ett bättre sett att spendera min söndag på än detta. Hoppas ni får en bra och mysig dag, puss! 

Hello December

Idag är det 1a december och 1a advent vilket betyder att vi idag välkomnar (enligt mig) världens mysigaste årstid - julen. Ni måste ändå hålla med mig om att julen är hur mysig som helst, alla tända ljus och ljusslingor, mörkret, kylan och en tänd brasa. Ihop med lite glögg, pepparkakor och julmusik. Kanske en mysig outfit och gosiga strumpor/tofflor. 

Listan kan verkligen bli hur lång som helst med positiva saker jag gillar med julen. 

Anyway, så ligger jag just nu fortfarande i sängen - jag har kollat på julkalendern och bara dragit mig för att det är söndag. Men jag tänkte strax gå upp och göra en god söndags-frukost och "fira" första advent. Puss 

Photos; weheartit.com