DEKORATION

 

SEX AND THE CITY

Den här helgen har ju nästan varit magisk, vilket väder!! Jag har alltså spenderat i stort sett hela helgen utomhus, jag har inte varit hemma i alla fall. Idag startade jag dagen med en riktigt god frukost, låg sedan och bara tog det lugnt i sängen innan jag begav mig utåt för att få lite luft tog bussen till bäckebol och gjorde världens bästa köp på elgiganten, en SATC box för endas 299:- åh, världens bästa serie. Har sedan spenderat min eftermiddag genom att möblera om min lillebrors rum, det är inte riktigt klart än, men kan lägga upp bilder på när det är det. 

Nu tänkte jag börja runda av helgen och kvällen med några avsnitt av sex and the city. Godnatt


KVÄLLSMAT


Avslutar denna dagen med lite flingor, yoghurt och två dröm goda ost och skinkmackor. 
Ska snart lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt
 

EN DETALJ

Tänk att en sådan enkel sak som ett fint halsband kan lyfta upp en hel outfit.
Idag känner jag mig vardags snygg med  mitt snygga halsband som detalj. 

MARY KAY


En bra måndag som avslutades med ett mysigt och trevligt Mary Kay party hemma hos min fina vän Julia. 

BEN & JERRY

Avslutar söndagen med kvalitéts-tid med min bror, glass och film står på schemat. Godnatt
 

MITT RUM

FÖRE

EFTER

Ny städat, nya lakan och nya gardiner. Tycker det blev mycket mysigare nu, och i veckan så ska jag nog till ikea för att köpa en gardin till och hänga i mitten delen av fönstret, tror det kan bli snyggt. 

Idag har varit en härlig dag i det fina vädret. Var först en sväng med mamma på bäckebol, sedan åkte jag och övningskörde med Liisa. Känns så skönt att äntligen vara igång med det. 
 

GODMORGON

Godmorgon. har varit uppe och ätit frukost, men hamnade i sängen igen. Är verkligen jätte trött, så jag tänkte ligga här en liten stund till och kolla på The Carrie Diaries innan jag måste gå upp och börja göra mig iordning, i eftermiddag/kväll så är det fika och bio som står på schemat :) 
 

FREDAGS MIDDAG

Mysig fredags middag med familjen! 
 

EN FÖRKLARING

Det är mycket som händer i mitt privata liv just nu och jag mår inte bra, det går lite upp och ner. Kommer inte ta upp någonting här ang det, och jag ska försöka att inte drabba bloggen och uppdateringen. Men man måste också tänka på sig själv och just nu så behöver jag göra det och sätta mig själv i mitt eget fokus. Jag hoppas att ni har överséende med detta och att bloggningen blir som den blir. Kram 

 

MÅNDAG

 
 
ny städat rum - levande ljus - min älskade säng och mitt underbara duntäcke - the carrie diaries

Kan inte bli ett bättre avslut än detta denna måndagen. Kram

ULLARED SHOPPING

Här kommer det som jag känner är mest värt att visa upp av det som jag köpte på Ullared. Hittade inte så mycket bra denna gången, men är nöjd med det jag fick med mig hem. Förutom detta så köpte jag sminkborttagning, sminkborstar, strumpor, legging, laddare och lite smått och gott. 


 

COZY SATURDAY

låång sovmorgon, sängen hela dagen och serien "the Carrie Diaries"

Det är precis så min dag sett ut so far. Har inte rört mig ur fläcken utan legat i min säng heela dagen. Eftersom jag knappt var hemma förra helgen och ute sent igår, så kände jag att jag bara behövde en dag hemma. Ta det lugnt och verkligen göra ingenting. Kan dock inte bestämma mig hur jag ska göra ikväll, om jag ska fortsätta stanna hemma eller hitta på något.. sjukt svårt haha! 

EN MYCKET BRA FREDAG

Igår var det fredag och dagen och natten kunde knappast bli bättre. Var först i skolan mellan 9-12 mötte sedan upp mormor för att åka till Ullared, (asså som jag längtat efter att få åka dit!!) shoppade inte jätte mycket, men bra grejer, bilder kommer antagligen upp. När vi kom ut från varuhuset så möttes vi av ösregn, vilket sög eftersom det var strålande sol när vi gick in, så vi kastade iaf i oss mat och åkte sedan raka vägen hem. Direkt när jag kom hem så lämnade jag bara mina saker för att sedan åka hem till Sathina och vara med henne, vi gick och hängde på SKF's hotta pub och drack lite smått. Sedan kom Thomas, Simon, Jonathan och Emma, och kvällen fortsatte med spelet "med andra ord" hemma hos Sathina. Såå himla bra. Dock kom jag hem 04:00 inatt och är dödstrött. Så idag blir det en lugn dag. Puss 
 

MINA NYA NAGLAR

Igår så var jag ju som sagt och gjorde mina naglar, gjorde dom hos Nathalie på salong REQ som ligger på Västra Hamnagatan 21 i Göteborg. Har aldrig gjort naglar tidigare då jag har tyckt att det är onödigt eftersom jag har långa starka naglar, men nu kände jag för att bli lite vår fin och sen så är jag trött på att behöva måla dom själv hela tiden, jag slår i dom så det går av bitar av nageln osv.. Iaf så hade jag såpass långa naglar nu så Nathalie tyckte det var onödigt att klippa av dom för att sätta på tippar, så hon har stärkt alla naglar förutom två på varje hand där hon fick sätta tippar för att naglarna skulle bli lika långa. Skit smidigt tyckte jag, och jag är verkligen jätte nöjd! :) 

Valde en väldigt neutral färg som passar till vardags och lite glitter för att göra det lite mer festligt. 
 
 

JUST NU: YOGHURTBAR


Sitter på yoghurtbar i Linné med Julia, pratar och gottar oss! Har precis gjort mina naglar och är verkligen super nöjd! Efter detta så ska jag till Kungälv och träffa Madde bestie sen sover jag hos pappa. Kram 

UNDERBARA LJUSLYKTOR

Dessa två ljuslyktor var det som jag fyndade på Haga Hem i söndags. Båda två för 59:- kronor, riktigt fynd tyckte jag då en i vanliga fall kostade 49:- jag trodde alltså att jag skulle få betala 99:- för båda, så man kan ju säga att jag blev glatt överraskad! :) 

Imorgon så är jag ledig och har bokat tid för att göra naglar kl 12. Är verkligen super taggad då jag aldrig har gjort det innan, men det ska bli roligt. Ny frisyr och hårfärg i förra veckan, och nu nya naglar. Känner att våren är påväg och jag vill vara vår fin, hihi.  
 

DAGENS KLÄDVAL

Byxor - Gina Tricot / Tröja - Gina Tricot / Sjal - Ester Eleonora /  + klocka, skinnjacka och boots. 

Förlåt för att jag inte la upp bild på mina vackra ljuslyktor idag som jag lovade, men jag har haft fullt upp hela eftermiddagen/kvällen,  så det kommer upp imorgon istället. Men nu så tänkte jag lägga mig eftersom jag håller på att somna sittandes. Godnatt 
 

HÄRLIGA VÅRDAG

Äntligen är solen här och jag hoppas att detta väder kommer hålla i sig länge nu. Träffade Julia i stan vid kl 11 i förmiddags, trodde aldrig jag skulle orka åka in så "tidigt" men jag måste erkänna att det var riktigt skönt att vara ute i tid. Vi tog oss en promenad mot Nordstan för att kolla lite innan vi tog vagnen bort till Haga, fyndade asså verkligen FYNDADE två jätte fina ljuslyktor (som jag skall visa er imorgon) inne i min favorit butik Haga Hem, sen satte vi oss ute på årets första uteservering och njöt av solen och en god fika. Pratade massor innan vi tog en promenad bort till Linné för att sedan bege oss hemåt. Mötte då upp mammi för att kolla lite kläder oså på klädkällaren, sen blev det middag på Burger King i Stora Höga och en spontan visit hos pappa i Kungälv. 

Nu ligger jag i sängen heeelt slut eftersom jag inte varit hemma på hela dagen, men åh vad mycket jag hunnit med idag ändå. Nu är det dags att sova för att orka upp imorgon, Godnatt.

 
 
 
 

MYS FREDAG

Godkväll på er! Har verkligen haft en toppen fredag som började med en arbetsintervju vid kl 10, vart vill jag inte säga men i en butik iaf, det kändes bra och jag hoppas såklart på det bästa Efter det åkte jag upp till skolan och hängde lite med mina vänner där innan jag träffade min fina vän Julia, vi käkade lunch på Jensens, pratade i timmar och strosade runt på stan och kollade i affärer. Avslutade dagen med pizza och lets dance och nu ligger jag i sängen och ska kolla på serier innan jag somnar. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. Puss 

Tänk att en nallen kan betyda så mycket för en även som vuxen, sover med henne i sängen varje natt! 

FRISÖREN

Godkväll på er! Kom hem för en liten stund sedan, min kväll har spenderats på Salong LB i Mölnlycke där min vän Pernilla jobbar. Hade nämligen tid bokad hos henne idag, vilket var väldigt behövligt. Hatar att gå till frisören bara för att jag alltid blir missnöjd, men Pernilla förstår verkligen hur jag vill ha det, så det känns skit bra. Och eftersom jag ändå klippte mig idag så passade jag även på att bli lite extra vår-fin, så jag gjorde även en färgning. Kände att jag kunde unna mig det. 

I grund och botten så är jag egentligen mörkblond och hade en gång i tiden en jätte fin blond färg, men så fick jag för mig att bli mörk och så har det förblivit. Men nu på senare tid har jag varit sugen på det blonda igen, men tycker inte riktigt att jag passar i det då jag har så mörka ögonbryn, så varför inte köra på en ombre? Så jag kan vara både mörk och ljus. Men det går ju inte att bleka hur mycket som helst på en gång, så skall tillbaka om någon månad och ljusa upp det lite mer, men än så länge är jag hur nöjd som helst. Det är ju så kul med förändringar och göra något annat! Sen är det ju kul att vara extra fräsh till på Fredag då jag ska på en arbetsintervju, spännande ;) 

Men nu är det dags för mig att sova, här ser din förändringen på håret, både före och efter. Godnatt 

 

NYA LAKAN

Finns det något bättre än att lägga sig i en nybäddad säng? Knappast.. 

Nu i eftermiddag/kväll så har jag grejat lite på mitt rum, städat och packat ner saker i min "flytta hemifrån låda". Jag älskar ju att köpa nya prylar till rummet, och nu hade jag mer än vad jag har plats med, så då får en del åka bort ett tag. Men det kommer bli kul den dagen man skall packa upp allting igen. Sen när jag var klar så tog jag mig en snabb dusch och nu ligger jag här i min nybäddade säng som har helt nya lakan, som jag fick av mormor i födelsedagspresent. Sov gott 
 

DAGENS OUTFIT

Tunika - Cubus / Leggins - Lindex / Skinnjacka - Lindex / Klocka - Guldfynd by o.n.e  
fransväska från H&M och boots från Skopunkten
 

NAGEL FIX

 I Fredags så unnade jag mig ett nytt O.P.I nagellack som är matt-svart, huur snyggt som helst! Har tidigare provat depens matta överlack och tycker inte riktigt det blir som jag vill, så nu slog jag till på ett som ska bli matt direkt. Och om jag har tålamod så tänkte jag även dekorera med några stenar som jag köpte förut, kan blir super snyggt! 

KÖPA?

För någon månad sedan så såg jag dessa underbara skor inne på skopunken och tyckte att dom var hur fina som helst, dock kände jag att det var onödigt att köpa dom eftersom jag aldrig kommer använda dom pga färgen, men ju mer tiden går dessto mer tänker jag på dem, och nu det senaste så har jag verkligen suktat efter dom. För egentligen, så går jag väldigt ofta i svarta kläder, och vad hade inte varit mer perfekt då än att ha ett par rosa skor för att ge hela outfiten en färgklick? Vad tycker ni? Borde jag köpa dom? Hiss/diss? 

 

INSPIRATION

http://sandraberghman.tumblr.com

GODMORGON SÖNDAG

 
Godmorgon på er. Ligger i sängen den här härliga Söndagen och äter frukost. Skall strax gå upp och göra mig iordning, för idag är det kalas för Linda som gäller. Kram