Äntligen Fredag

Det är Fredag och äntligen är dagen som jag väntat på sjukt länge här! Jag har gjort mig iordning och är just nu och hälsar på min bror som är hos pappa, men om någon timma är det dags för mig att åka in till stan och möta Julia, för ikväll är det utgång som gäller, och kolla på Norlie & KKV !!!! Åhh är så taggad verkligen!! :) 

Men jag hoppas att ni får en jätte bra kväll! För det ska jag minst sagt ha! Kram 




Mys torsdag

Hej på er! Kom hem för någon timma sedan men har verkligen inte gjort någonting sedan dess. Jag känner mig helt sjukt trött och seg. Att jag har det kallaste rummet i hela huset gör det inte bättre heller, kan jag lova. Men jag har gjort det riktigt mysigt faktiskt och tänt nästan alla mina levande ljus i rummet för att få upp värmen. Tagit på mig mina mys tofflor och min underbara filt med armar. Som sagt, så har jag verkligen bara tagit det lugnt, kollat lite på tv. Snart tänkte jag förflytta mig till sängen och kolla klart på PLL avsnittet jag började på igår, var verkligen så trött så jag somna med datorn i knät. Så jag ska fortsätta att bara ta det lugnt, och kolla serier hela kvällen, för ni missar väll inte dubbelavsnittet av Revenge kl 21? Braaa. 


Såhär mysigit har jag det hos mig just nuuuu hihi! Kram

 

Egoboost

Godkväll fina ni. Gick alldeles nyss och la mig i min nybäddade säng helt nyduschad - den känslan! Dessutom så har jag för första gången på väldigt länge bäddat med mina fina leopardlakan, jag älskar dom verkligen, men tycker inte riktigt att dom passar in i mitt rum längre, men vafan, nu bryter jag det mönstret lite, och så får det väll va. 

Idag har varit en upp och ner fram och tillbaka bra och dålig dag. Har varit trött på mig själv för att lite senare få en sådan egoboost som gjorde att hela jag bara sken upp. En äldre "elev" på skolan kom nämligen fram till mig efter lunchen idag och berättade hur mycket hon imponerades av mig, för hur mogen jag va för att vara 19 år, hur jag vågade dela med mig av mina tankar och åsikter och vara med i diskussioner, och att hon verkligen trodde på mig i framtiden vad det gäller jobb "för jag är en sådan himla go tjej". Hur GLAD blir man inte av att höra något sådant? Hon fick mig verkligen på såå bra humör, fina människa!! ♥ 

Efter skolan mötte jag upp mormor så tog vi oss en liten sväng till bäckebol. Kom hem med ett par nya skor, en fin handduk till toaletten, nagellack och en söt rosa skål som matchar min te mugg. 

Snacka om att jag kommer somna med ett leende på läpparna!! Men först ska jag kolla på dom nya avsnitten av Pretty Little Liars och Ravenswood. Kram 

 

Veckans fynd - in love

Äntligen har lönen kommit! Kan säga att det kändes riktigt gött när pengarna rullade in på kontot. Så i Fredags efter skolan tog jag en sväng förbi backaplan innan jag skulle hem för att kolla om jag hittade någonting och yes, jag gjorde världens fynd! För det första så hade dem 25% rabatt på ALLA bh:ar och 50% på alla REA-varor, så jag lyckades alltså få med mig min favorit BH hem och en ny väska som jag är helt förälskad i. 

För inte alls länge sedan så gick min väska sönder som jag använder everyday, den väskan var i en perfekt storlek för att ha med sig dem nödvändiga sakerna som man inte har plats att bära i fickorna, men somsagt så gick den sönder (tror jag skrev om det i ett inlägg?) och jag var tvungen att åka akut till stan för att hitta en ny, då alla väskor jag har hemma inte alls är i samma size som den jag hade tidigare, lyckades hitta en ok bra väska, men inget som jag vart nöjd över alls, så när jag då hittade denna pärlan i fredags så kunde jag inte låta bli, för denna är till o med bättre en den jag hade förut!! 

Haha asså jag och mina väskor... mina vänner vet vilket extremt jävla beroende jag har av dem.. opps

99:- på Kappahl (!!!!)
 

Tumblr inspiration

sandraberghman.tumblr.com
 

Materiell lycka

I Tisdags efter skolan så tog jag bussen till Kungälv enbart för att köpa min nya älskling. En grå Ester Eleonora sjal, som jag önskade mig i julklapp men inte fick. Men nu var det en tjej från "Bloppis Göteborg" som sålde denna, helt ny, för enbart 250:- (!!!)
Förstår ni min lycka? Är såå nöjd med den! 


7 days

Nu har en vecka gått och hur snabbt gick inte det? Kan inte förstår att det redan har gått en vecka sedan familjen åkte till Teneriffa? Jag sitter just nu och njuter av dom sista timmarna här ensam hemma, i soffan, med en påse godis och serier. Såå gött.

Somsagt så har veckan gått väldigt fortf, trots att jag inte gjort något speciellt mer än att vara i skolan, fixat lite grejer med mormor på måndagen och fredagen och var med madde i torsdags. Sen i Fredags kväll så kom Julia hit, vi käkade pizza och tog det lugnt framför tvn, igår tog vi oss en rejäl sovmorgon, stekte pannkakor, var en sväng i stan och avslutade kvällen med middag och thai lee och sen soff häng hemma. Julia åkte för några timmar sedan och nu sitter jag här. Jag har verkligen haft en sjukt skön vecka och en jätte mysig helg så nu ska det faktiskt bli skönt att familjen kommer hem, längtar såå mycket till att få krama om min mamma igen ♥ 


En bild från Robbie Williams konserten i somras med Julia ♥ - TBT
 
 

Heartbroken

Godkväll. Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit helt ok. Har haft lite möten och så i skolan idag för att ta reda på hur jag skall gå till väga och vilka riktningar jag ska följa i mitt jobbsökande, och det ser faktiskt ganska lovande ut. 

Saker och ting blev inte som jag hade tänkt mig igår, det är så mycket som händer i mitt huvud och runt omkring mig som jag inte riktigt kan hantera, så jag mådde helt enkelt inte så bra igår. Men Madde var här och spenderade hela eftermiddagen och kvällen med mig så jag slapp sitta här ensam, vilket var väldigt snällt. Vet verkligen inte vad jag hade gjort utan henne i mitt liv. Men på grund av det som hände igår så orkade jag inte engagera mig i bloggen och inte heller sova ordentligt, så det är snart dax för mig att krypa ner under täcket så jag orkar med morgondagen. Godnatt 

 

Sociala medier

Godmorgon. Förtillfället så sitter jag just nu på en lektion i skolan som handlar om sociala medier, perfekt att passa på och blogga tänkte jag då. Dagens lektion handlar om Twitter och hashtags vilket är ganska passande då jag skrev en liten tweet igår om just hashtags, haha roligt. 

Annars så får jag väll be lite om ursäkt för att det varit lite halvtorrt här på bloggen, men som ni vet så går jag just nu i skolan igen och med tanke på att jag är ensam hemma så måste jag lägga upp eftermiddagen lite annorlunda då jag får planera in middag och göra matlådor och så, sen är jag så himla trött så jag deckar i soffan. Men jag har några inlägg på gång i mitt huvud som jag ska skriva ner och göra dom tidsinställda så det kommer upp något här och inte är så torrt hela tiden.

För övrigt så händer det inte mycket mer än så, jag går i skolan på dagarna, nu har jag varit lite upptagen på eftermiddagarn och gjort lite ärenden och så, ikväll kommer min vän Madde och hälsar på mig och till helgen så ska julia sova hos mig så jag slipper vara heeelt själv hela veckan haha. Så jag har lite mysiga saker att se framför mig! Men nu får jag allt ta och återgå till lektionen, vilket betyder att jag ska fortsätta surfa runt på twitter. Kan ju passa på och säga att ni även kan följa mig där genom att antingen klicka HÄR! eller gå in under fliken Länkar -> Min twitter. 


Kram. 
 
 

Inspiration frukost

pics: tumblr.com
 

Godkväll

Första dagen ensam hemma är avklarad och jag överlevde haha, vilken tur va? Hade en lugn förmiddag med mys i soffan framför tvn, åt en god frukost och bara tog det lugnt verkligen. Fräschade sedan till mig med en skön dusch innan jag åkte in till stan för att göra lite ärenden, mötte sedan upp mormor och några vänninor till henne för att gå på bio. Dom hade råkat köpa en biljett för mycket och undrade om jag ville ta den istället, självklart kände jag! Jag som ändå varit sugen på bio jätte länge. Fick alltså ett bra avslut på denna dag, så nu har jag precis krypit ner i sängen med en kopp te och tänkte kolla på en film innan jag somnar. Imorgon är det Medborgarskolan som gäller. Sov gott kompisar, kram. 

 

Frozen

Filmen jag såg igår var Frozen, lite kul att den inte ens har haft premiär på bio än, men den ligger iallafall ute på Swefilmer. Trodde att kvalitén skulle vara usel och att det var någon som skulle ha filmat på bio eller något, men den var helt okej. Jag ska inte spoila för mycket för er, ifall ni inte har sett den eller har tänkt att sen den på bio. Men mitt betyg blir 3/5. Den var helt okej bra, lite charmig. Det som störde mig mest var att dom sjöng typ HELA tiden, trodde inte alls att skulle vara en "sådan" film. Sen hade den sina stunder då den var HUR bra och rolig som helst, typ alla scener där Snögubben, Olof, var med. SÅÅ ROLIG! 

Ni som har sett den får gärna säga vad ni tyckte om den, det är kul att veta era åsikter. Kram 

asså åh, skrattar bara jag ser honom.. haha :)
 

♥♥♥♥♥♥

 
 

Hejdå familjen

Klockan är 22 men det känns som mycket senare. Jag har precis lagt mig i sängen redo för att se en film innan jag somnar. Jag har precis sagt hejdå till min familj som tidigt imorgon bitti lämnar Sverige för Teneriffa (nej jag är inte alls avis) lite avis är jag faktiskt, samtidigt som det skall blir så himla skönt att ha huset för mig själv i en vecka. Men känslorna är dubbla. För imorgon när jag kommer vakna upp i ett tomt hus, helt för mig själv, så kommer jag hata att dom har åkt, jag kommer känna mig SÅÅ ensam, sen kommer jag tycka det är HUR skönt som helst att vara själv, men så klart kommer det gå upp och ner ibland kommer jag känna mig sjukt ensam, medan jag ibland kommer ha det fett skönt. Helt ensam kommer jag heller inte vara, eftersom Julia har lovat att bo med mig i några dagar, så det kommer bli fett bra. - Usch jag känner värkligen att jag bara babblar, men över det hela så kommer det bli sjukt gött att få vara själv. För det finns så mycket jag har gått igenom det senaste, som ska bli så skönt att få hela igen. Nu ska jag starta min film, och sedan sova. Godnatt. 

gammal billd på mig, min mami och mormor ♥
 

tumblr collage

sommar - värme - god mat - vilda djur - stranden

Detta får mig att längta bort. Till semester, lugn ro och avkoppling. Bilderna kommer förresten från min tumblr, så spana gärna in den HÄR eller genom att klicka på "Min tumblr" under fliken "Länkar". 

Går runt i t-shirt och är trött


Godmorgon. Idag blir en mycket lugn dag. Kram

Ensam.

Varför känner jag mig alltid ensamast i världen när jag är just ensam. Det känns som att det bara är jag som existerar i denna värld, även fast min mamma sitter på våningen under mig. Märker man att jag börjar tröttna på att bara gå hemma? Ja usch.. jag behöver verkligen närhet av någon. 


Nu har jag iaf tänt levande ljus, gjort mig en kopp te och tänkte lägga mig i sängen och kolla på Gosspi Girl innan Revenge börjar. 

 Någon som vill bli min kram kompis kanske? Ha ha..

Konstiga beteende

Vad är det för fel på mig, och säkert många andra? Jag har i princip all tid i världen för att fixa saker och ting, jag gör upp planer på när jag ska gå upp och hur jag ska lägga upp resten av dagen. - Som idag, jag ställde klockan på 9 för att komma upp i tid, äta frukost och åka in till stan för att göra lite ärenden medan alla andra är på sina diverse olika jobb. Jag tänkte sedan åka hem, duscha, äta en god lunch, kolla efter något/några intressanta jobb att söka och tvätta. Blev det så? NEJ! När klockan ringde stängde jag av alarmet och sov vidare en timma, jag satt sedan i soffan med min dator och åt frukost samtidigt som jag kollade på något program och surfade runt på internet. Gjorde den vanliga kollen bland alla blogga, kollade mejlen och nya jobbanonser på arbetsförmedlingen, skickade iväg en ansökan till ett jobb innan jag plockade ur diskmaskinen och sedan hoppade in i duschen. Då har klockan alltså redan hunnit bli halv 2 och inte förens tjugo över 3 lyckas jag ta mig in till stan. När jag väl är inne i stan så orkar jag inte heller åka hem direkt, så jag åkte istället hem till Madde och spenderade eftermiddagen/kvällen där och kom hem för drygt en timma sedan. 

VARFÖR GÖR JAG SÅ? Varför "orkar" man inte göra det man egentligen har tänkt och skjuter upp allting istället. Måste verkligen bättra mig på detta, för det är ju så mycket bättre och "roligare" att ha en strukturerad dag, då man verkligen kan få något vettigt gjort! Och jag kan lova att jag inte är den ända som gör såhär och skjuter upp i princip allting längre fram. Men IMON då ska jag försöka få gjort lite nytta i alla fall! 

Typ så känner jag mig..... haha!
 
 

Hemmafru

Det är nästan 2 veckor sedan min anställning på TGR tog slut och jag börjar bli riktigt trött på att bara gå hemma. Att söka jobb är verkligen hur tråkigt som helst, för det finns inte alls så många jobb som alla säger (läs arbetsförmedligen) men på måndag börjar jag äntligen på medborgarskolan igen, vilket inte är jätte roligt egentligen, men det är såå mycket bättre att gå där än att bara sitta här hemma! Sen hoppas jag att jag hittar mig ett nytt jobb snart, för vem vill inte anställa mig liksom? haha skämt-å-sido. 

Idag blir en ganska lugn dag, har suttit här i soffan med min dator i någon timma nu och letat efter jobb och fått iväg en ansökan. Skall snart ta mig en dusch och fräscha till mig, sen tänkte jag passa på att åka in till stan och lämna tillbaka en tröja jag köpte igår (ville åkt tidigare egentligen för att slippa allt folk) och köpa en present till min syster som fyllt år. Sen tänkte jag att jag skulle tvätta och lite så, så att min bror har rena kläder när han ska ut och resa nästa vecka. - Försöker komma på så mycket som möjligt för att dagen ska gå snabbare haha. 

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen innan jag duschar, så jag kan komma iväg någon gång. Puss 

 


 

Breakfast in bed

Igår lyxade jag till det med lite frukost på sängen, huur gott som helst. Tog mig sedan en skön dusch innan jag åkte och hälsade på min fina vän Madde. Hade en mysig stund på kvällen med A innan jag åkte hem i denna äckliga kyla. 
Nu har jag precis käkat frukost framör en film och ska snart göra mig klar för att åka in till Medbokrgarskolan på ett möte, sen får vi se vad som händer resten av dagen. Puss 
 

DRÖMFÅNGARE

pic: tumblr.com
Asså, så fin. Ge mig. 
 

TBT - STUDENTEN!!

Asså åh vad jag saknar studenten! Vill bara göra det igen och igen och igen och igen. Sådan lycka, och sådan ångest dagen efter, att det var över. Att man nu är vuxen. Saknar gymnasiet lite ändå, haha. Godmorgon föresten.
 

Godmorgon

Jag vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag i soffan framför tvn och har precis ätit upp min frukost. Idag är det fredag och en ny dag, tänkte att jag skulle få lite saker gjorda idag innan jag beger mig utåt. Har några jobb-annonser jag ska söka, måste fixa en grej med min bank och kolla på lite lägenheter. När jag är klar med det så tänkte jag ta mig en sväng till klädkällaren för att se om jag hittar något kul där :) Puss. 

 

Världens finaste Håkan.

Mitt i detta äckliga såkallade "vinter väder" som inte har någon vinterkänsla i sig någonstans, sitter jag, i ett mörkt rum men min dator, mina hörlurar och min finaste håkan och bara drömmer mig bort. Tänk att man bara kan koppla bort så och försvinna, så skönt faktiskt. För är han ändå inte ett geni? en riktig jävla konstnär. Hans texter är magiska och det är som att han beskriver mitt liv och mina tankar med vart enda ord. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv helt enkelt.

Jag har alltid tyckt om Håkan, kännt till många av hans låtar och lyssnat lite fram och tillbaka, bor man i Göteborg så skall man dessutom lyssna på honom, våran stolthet. Men det är nu på senare år som jag börjat lyssna allt mer och verkligen fattat ett riktigt tycke om honom, och sett och förstått hur sinnessjukt jävla bra han är. Ni som inte förstått detta än borde verkligen lyssna igenom hans låtar, och lyssna ordentligt på orden han sjunger, så kommer ni förstå hur bra han verkligen är. Sjukt.
 
Jag vet inte vad jag vill komma fram till egentligen, jag tycker bara ni borde ta del av hans underbara och vackra musik. Och vet ni inte vart ni ska börja så, kan ni börja med att kolla på klippet här nedanför, och för er som vill, ni får gärna kolla in min spotify lista som jag gjort med bara Håkan låtar, listan hittar ni HÄR!

  

tumblr inspiration

Är så trött på detta äckel väder nu och tyckte att vad passar inte bättre än ett lite somrigare collage från min tumblr? Klicka på bilden för att komma till min tumblr! 
 

Kvälls-mys

Jag är hemma från Sofia, i mitt rum, i min säng - med min älskade dator. Ligger och lyssnar på världens finaste Håkan i mina fina urbanears och bara njuter. Har nyligen gjort mig några skinkmackor och en kopp med ett av mina favorit téer, "the vanilla caramell" - det både luktar och smakar helt magiskt gott. Ska sätta på en film och bara njuta av denna stund innan jag somnar. Godnatt. 

 

Fina ängel

Grattis på din dag farmor. Tänker på dig extra mycket idag, världens finaste ängel. Jag saknar dig. Kram
 

En välbehövlig helg

Godkväll på er! Nu är det några dagar sedan vi hördes senast, just för att de dagar som har varit har innehålllt lite olika saker. Torsdag och Fredag jobbade, då Fredagen dessutom var min sista dag på TGR (så ja, imon är jag tillbaka hos arbetsförmedlingen) kommer verkligen sakna alla underbara kollegor, men åh vad roligt jag har haft där!! I alla fall, efter jobbet åkte jag och åt lite tills Sofia ringde och ville ses, och efter det så har jag spenderat hela min helg hos henne, från Fredag till idag Måndag. Men åhh så skönt det har varit, jag behövde komma bort och hon ville inte vara ensam. Och helt seriöst så har vi inte gjort någonting förutom att ligga i hennes soffa, kollat på tv och ätit mat, och det har varit SÅ skönt! 


Igår gjorde Sofia världens godaste frukost (ser ut som amerikanska pannkakor men det var de inte) som vi åt samtidigt som vi kollade på filmen Grease, hur mysigt som helst. 
 

Hemlig förälskelse

Jag måste faktiskt erkänna en sak för er, och det är att jag under flera år byggt upp en förälskelse för en kändis. Såg honom på film redan när jag var liten och har verkligen tyckt om honom sedan dess, jag vet inte riktigt varför men det är något med hans utseende och sättet han pratar och beter sig på som får mina knän att vika sig lite extra. För självklart finns det större kända kändisar som man tycker om, typ Channing Tatum, Ryan Gossling, Alexander Skarsgård, Joel Kinnaman osv.. men den här killen känns ändå så vanlig och "normal" typ. Han har fångat mig ännu mer på tråden nu efter att han var med i webb-serien "Elsas värld" och jag kan inte sluta le bara jag tänker på hans karaktär i serien. 

Jag pratar såklart om... 


... Anastasios Soulis
 
 
 

Påväg till min brevlåda

Härom kvällen när jag inte kunde somna så fick jag för mig att jag skulle beställa lite mobilskal, och asså jag vet inte vad det är med mig, men för något år sedan så hittade jag en sida på nätet med en massa olika elektronikprylar och lite andra saker, till ett SJUKT billigt pris och dessutom gratis frakt. Förstår ni nu varför jag beställer där ifrån hela tiden? Kan liksom bara sådär klicka hem ett skal för 7:- haha. Nackdelen är bara att leverans tiden är ganska seg, med tanke på att varorna skickas från Kina, men å andra sidan så är det fett värt den väntan med tanke på hur billigt det faktiskt är! 

Dessa två skönheter var det jag klickade hem, asså hur snygga?? Dock har jag redan de till vänster med diamanterna, men det håller på att gå sönder så det var lika bra att beställa ett nytt hihi.
Klicka HÄR för att komma till sidan jag pratar om :)
 
 

Gott nytt år!

Detta är nog ångestens största dag, både på grund av fylla och alkohol och för att det är ett nytt år med nya utmaningar, misstag och nyårslöften som man ändå bara kommer hålla i 2 veckor. Dessutom så finns det dom som har ångest över allt dom inte fick gjort det förra året. - Jag känner mig dock inte som en av dom, vilket är skönt. Jag är inte bakis idag och har inte någon speciell ångest för någonting heller. Men eftersom det är den rödaste dagen på året så har ju i princip ingenting öppet vilket betyder att idag är en "Ligga-i-sängen-heladagen-dag" - så i detta nu ligger jag faktiskt i sängen, med datorn i knät, en film är på och jag har levande ljus i hela rummet, inte helt fel! 

Men anyway, jag hoppas ni hade en bra dag igår, vilket jag hade, som spenderades med mina två fina vänner, Madde & Johannes. Och så hoppas jag ni ändå får en god fortsättning :) Puss